Nominow

Nominow is een customer data platform waarmee je door integratie, opschoning, validatie en verrijking beschikt over een centraal klantprofiel, de single source of truth.

Met een centraal klantprofiel in Nominow beschik je continu over een compleet, actueel en actionable klantbeeld. Nominow verrijkt klantdata en is naast een CRM dé bron van de waarheid voor al je marketingactiviteiten en –analyses. Nominow koppelt snel met iedere soort databron zoals een CRM, POS, webshop, e-mail service platform (ESP) en mobiele app. Nominow verbetert direct de resultaten van jouw marketingactiviteiten.

Nominow
Verzamelen

Verzamelen

Verzamel eigen klantdata uit je interne databronnen en creëer een centraal klantprofiel.

Opschonen

Opschonen

Ontdubbel, valideer en verrijk klantdata tot echte waardevolle klantenprofielen.

Synchroniseren

Synchroniseren

Uniformiteit in data door geschoonde data te synchroniseren met die in de individuele bronsystemen.

Smart Segmentation
Smart Segmentation

Met Nominow heb je een krachtige selectietool in handen waarmee je geautomatiseerd specifieke individuen kan targeten of bijzondere klantsegmenten kan identificeren en markeren.

Gebruik de Smart Segmentation-functie om via de gebruiksvriendelijke user interface met uitgebreide filters snel je doelgroepen te selecteren en als selectie op te slaan. Zo ben je in staat om snel in te haken op de actualiteit met bijvoorbeeld inhaakcampagnes. Je hoeft dus niet meer te wachten op je collega’s van Marketing Intelligence.

Selecteren

Selecteren

Mis geen enkele inspiratie- of verkoopkans meer. Op basis van gedrag worden klanten automatisch ingedeeld in vooraf gedefinieerde segmenten.

Exporteren

Exporteren

Exporteer je doelgroepselecties als campagnebestand naar je marketing automation systeem voor het uitsturen van altijd relevante content.

Automatiseren

Automatiseren

Definieer acties en triggers om op ieder moment relevant in te spelen op de buying of customer journey en zo klanten optimaal te ondersteunen.

Orchestration

Met de actuele inzichten die je uit je klantdata haalt, voer je altijd data gedreven en daarmee relevante succesvollere marketing campagnes met een hogere ROI.

Nominow is ontwikkeld om jou als marketeer werk uit handen te nemen. Data Orchestration helpt je om via triggers (business rules) zoveel mogelijk communicatiemomenten te automatiseren. Het gedrag van jouw klanten bepaalt welke campagne of communicatie wordt getriggerd. Jouw klantcontact blijft hierdoor persoonlijk en relevant.

Orchestration
Instellen

Instellen

Maak eenvoudig geautomatiseerde data en event-driven campagnes en stuur relevante, gepersonaliseerde content.

Aansturen

Aansturen

Stuur je campagnes die klaar staan in je marketing automation systeem centraal aan met triggers op basis van actuele gedragsdata.

Optimaliseren

Optimaliseren

Leer continu van klantgedrag en weet wanneer dat mogelijk gaat veranderen. Dan stuur je altijd de juiste campagne of boodschap.

Retention
Retention

Nominow biedt geavanceerde functionaliteit om je spaar- of loyaliteitsprogramma te ondersteunen. Daarmee realiseer je een hogere retentie en customer lifetime value (clv).

Leer klanten die frequent terugkomen beter kennen en beloon hun gedrag. Weet wat ze interesseert, wat hun voorkeurskanalen zijn en wat hun gedrag is. Werk aan klantenbinding en –loyaliteit op basis van slimme marketing intelligence.

Maximaliseren

Maximaliseren

Haal het maximale uit jouw klantrelaties door online en offline klantdata te combineren en zo hun customer journey te verbeteren.

Differentiëren

Differentiëren

Stem je communicatie en boodschap af op het werkelijke (aankoop)gedrag van individuele klanten.

Raken

Raken

Verras en inspireer jouw klanten met aanbiedingen en content afgestemd op hún eigen individuele gedrag en wensen. Klant blij, jij blij.

Predict

Het centrale klantprofiel in Nominow is de basis voor voorspellende analyses waarmee je in je campagnes pro-actief kan inspelen op verwacht gedrag van individuele klanten.

Gebruik historische data om patronen en trends in het gedrag van individuele klanten te ontdekken.  En bepaal vervolgens de ‘next best action’. Stuur geen churn preventie campagne meer, maar doe juist een relevant aanbod voordat hij of zij ook maar aan opzeggen denkt.

Predict
Voorspellen

Voorspellen

Voorspel gedrag van individuele klanten met machine learning algoritmen en stuur ze een passende ‘next best action’.

Anticiperen

Anticiperen

Analyseer campagneresultaten en voorspel de te verwachten resultaten van te plannen campagnes.

Verbeteren

Verbeteren

Identificeer en benader klanten op basis van vertoond en verwacht gedrag. Door grotere scoringskansen verbeter je de ROI.

Dashboard
Dashboard

Met ons real-time dashboard heb je direct inzicht in de waarde van specifieke persona’s en segmenten én van individuele klanten. Ervaar onze belofte “where data gets real”.

De dashboard-functie geeft je real-time inzicht in door jezelf gedefinieerde KPI’s. Het verschaft je sturingsinformatie over je hele klantenbase en biedt je een heldere kijk op de effecten van je marketingcampagnes in diverse doorsneden. Dat alles in 1 mooi totaaloverzicht en eenvoudig deelbaar met de rest van de organisatie.

Leren

Leren

Stel op basis van je eigen KPI’s interactieve rapporten samen. Leer van je resultaten en deel de voortgang die je boekt.

Verhogen

Verhogen

Begrijpelijke, aantrekkelijke grafieken geven je direct inzicht in je resultaten. De basis voor het optimaliseren van verbeteringen in campagnes en content.

Koppelen

Koppelen

Deel de slimme samengestelde Nominow-datasets met je eigen bestaande BI/BA-oplossingen als Qlik en Tableau.

Onze klanten

Ja ik wil de Nominow CDP demo zien!

Dat kan, vul hieronder je gegevens in.