Tommy Hilfiger Europe

Tommy Hilfiger Europe verkoopt lifestyle kleding in heel Europa. Hun missie is om een consistente omni-channel klantervaring te bieden voor kopers en fans, die resulteert in verhoogde merkloyaliteit en meer omzet. Al in 2009 is klantprogramma The Hilfiger Club gelanceerd, dat in 2017 is omgedoopt in MyTommy.

The Valley heeft het kloppende hart van het Tommy Hilfiger loyaliteitsprogramma met Nominow ontwikkeld. Dat programma is uitgerold in 21 landen inclusief de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Van inmiddels meer dan 10 miljoen leden hebben we een uitgebreid klantprofiel met gedrag vanuit de domeinen marketing, sales, customer service en logistiek. Zowel online als offline. Clicks & bricks. 

Nominow koppelt data uit meer dan 20 bronsystemen, waaronder Salesforce Marketing Cloud en DMP en verzorgt de datahygiëne met een geavanceerde 'data cleansing engine'. Voorspellende analyses (predictive analysis) leveren waardevolle inzichten in het gedrag van individuele klanten. Daarmee kun je via de Data Orchestration-functie op ieder denkbaar customer touchpoint de relevante content bieden die aansluiten bij hun actuele gedrag.

Dat Nominow zijn waarde bewijst blijkt uit de harde resultaten. Leden van het MyTommy klantprogramma besteden bij iedere aankoop gemiddeld 48% meer dan de klanten die geen lid zijn.

Voor marketeers

Jij wilt jouw klanten op hun wenken bedienen. Met relevante promoties en informatie. Op basis van inzichten in hun voorkeuren en (koop)gedrag. Je ziet dat de data die je daarvoor nodig hebt wel in individuele systemen aanwezig is, maar dat die niet bij elkaar gebracht kan worden tot een centraal klantprofiel. En dat is nu exact hetgene wat Nominow voor jou gaat doen: dat centrale klantprofiel creëren en onderhouden.

Voor IT

Brand Managers, Marketing Intelligence specialisten en Marketeers. Ze hebben allen hun specifieke klantinformatiebehoeften. Tegenwoordig moet dat omni-channel. En het liefst ‘on demand’. Met Nominow los je dit snel en makkelijk op. Want de kracht van Nominow schuilt in het integreren, valideren, analyseren, actionable maken en delen van data. Het resultaat: blije en tevreden interne klanten.

Voor Sales

Een dag heeft maar 24 uur. Dus die tijd wil je graag zo goed mogelijk besteden. Alleen achter díe prospects of klanten aan die ‘in de markt zijn’. En weten dat je je target gaat halen. Dat is wat je gaat doen wanneer je kiest voor Nominow. Met een actueel, centraal klantbeeld weet je altijd wanneer het tijd is voor een (opvolg)actie. Dé waarheid bestaat.

Overig

Werken met klantdata brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Daar gelden de regels van de GDPR/AVG-wetgeving. Het recht op inzicht, beperking of vergetelheid. En de noodzaak van expliciete toestemming. Aantoonbaar. Nominow is hiervoor de perfecte oplossing. Met het centrale klantprofiel dat Nominow creëert, kun je direct leveren wanneer prospects of klanten op basis van de GDPR/AVG hun recht uitoefenen.

Meer cases

Ja ik wil de Nominow CDP demo zien!

Dat kan, vul hieronder je gegevens in.